Erhvervsrengøring for store og små virksomheder

Vi har specialiseret os inden for kontorrengøring

Hos Scandinavian Cleaning Service har vi specialiseret os i erhvervsrengøring og kontorrengøring for både store og små virksomheder. Vi kan gøre rent i din virksomhed, uanset om du skal have gjort rent i din bilforhandler, din biograf, din skole, dine kontorlokaler, dit lægehus, din butik eller en anden type virksomhed. Vi tilbyder kontorrengøring og andre former for rengøring til erhverv i både Nørresundby, Frederikshavn, Sæby og i hele det øvrige Nordjylland.​

Vi tilbyder blandt andet:

  • Miljøbevidst erhvervsrengøring
  • ​Mange års erfaring
  • ​Masser af gå-på-mod
  • ​Mulighed for en samlet løsning bestående af rengøring og vinduespudsning
  • Flytterengøring for erhverv & private
  • ​Kvalitet til en god pris.

​Vi sikrer dig et forbedret indeklima og arbejdsmiljø

Indeklimaet i din virksomhed er ekstremt vigtigt. Derfor oplever vi, at mange kunder ender med at bestille vores erhvervsrengøring på et abonnement, da de kan mærke en stor forbedring i deres arbejdsmiljø, efter vi er begyndt at gøre rent hos dem.

Vi ønsker også at hjælpe din virksomhed, så kontakt os, så giver vi dig et uforpligtende tilbud på kontorrengøring i dit firma.

Derfor skal du vælge vores erhvervsrengøring

Der er tusindvis af erhvervsrengøringsløsninger i Danmark, og det kan være svært at gennemskue, hvilken der er den rigtige for netop din virksomhed. Derfor vil vi her fortælle lidt om, hvordan vi kører vores rengøringsfirma, så du kan se, om vi er det rette match for din virksomhed. 

Vi sikrer en personlig kontakt

Vi er en lille virksomhed, som har en god personlig kontakt til vores kunder, og det sætter vores kunder ofte meget høj pris på. Vi ønsker at udvide vores kundebase - så vi ser frem til at høre fra dig, hvis du skal være den næste glade kunde hos Scandinavian Cleaning Service.

Vi udfører vores arbejde billigt og effektivt

Vi har fuld forståelse for, at det skal give mening for din virksomhed at benytte vores service. Derfor gør vi alt, hvad vi kan for at effektivisere vores arbejde, så du får en billig og skarp pris. Vi er hurtige, har det rette udstyr, og vi kan derfor tilbyde erhvervsrengøring til de bedste priser på markedet.

Vores kunder bliver hos os i lang tid

De erhvervskunder som benytter os, bruger ofte vores faste aftaleløsning, hvor vi kommer på et fast tidspunkt hver måned og sørger for, at deres lokaler er rene og klar til, at de kan have kundemøder eller lignende, hvor det er vigtigt, at virksomheden fremstår professionel og ren.

Høre mere om rengøring af dine lokaler

Sidder du med nogle så spørgsmål til erhvervs – eller kontorrengøring, så lad os tage en uforpligtende snak om dine behov, og hvad vi kan tilbyde. Så vi sammen komme frem til en god løsning, som passer til netop dine behov. Kontakt os på telefon +45 28 83 25 07. Vi glæder os til at høre fra dig! 

Har du spørgsmål?

Ring til os via nummeret eller send en mail til kontakt@scscleaning.dk.

Henvendelser besvares inden for 24 timer.​

Scandinavian Cleaning Service ApS

CVR​: 40001921

Åbningstider

Man - Fre: 8:00 - 18:00