​​Privatrengøring

​Rengøring er en investering man aldrig fortyder, lad os klare de trælse timer for dig.

​Privat rengøring i Frederikshavn-området

Vi sætter en ære i, at gøre omhyggeligt rent i dit hjem med respekt for dig og dit inventar. Omfanget og rengøringsintervallerne kan aftales, som du ønsker det, og justeres løbende efter dit behov. Ligeledes er det samme rengøringsassistent, som udfører rengøringen hver gang.

Højt serviceniveau på rengøringer i Frederikshavn og omegn

Det er vores vigtigste opgave at give dig en stabil og god service med hurtige opfølgninger på dine henvendelser. Der er hundredevis af virksomheder som tilbyder rengøring i Danmark, men vi stræber efter at levere den bedste service ved hjælp af vores personlige kontakt til kunden da vi er en mindre virksomhed. Markedet kan være svært at gennemskue grundet de mange udbydere, og derfor vil vi fortælle om vores service herunder så du kan lære os bedre at kende. Ellers er du altid velkommen til at give os et kald for en uforpligtende snak om hvad vi kan tilbyde til netop din virksomhed.

Vi gør rengøring i Frederikshavn let og billigt

Vi har et ganske enkelt koncept “Vi gør rent professionelt, billigt og med en tilfredshedsgaranti”. Vores ønske er at gøre processen simpel for dig som kunde, og derfor vil vi gerne tilbyde dig at vi kommer forbi til en uforpligtende snak og kommer med en skræddersyet løsning som passer præcist til dine behov, hvad end det indeholder faste aftaler, specialopgaver eller noget helt andet.

Kunderne i Frederikshavn bliver hos os i mange år

Vi laver vores arbejde godt og grundigt, og det kan vores kunder lide. Derfor oplever vi ofte at når vi først har været hos kunden i et stykke tid så er de glade for vores arbejde og vælger at lave en længere aftale med os. Vores trofaste kunder udtaler sig ofte at de har valgt os grundet den personlige kontakt, hvor de altid kan fange os over telefon hvis de har et spørgsmål eller ønske fra os af.

Miljøvenlig rengøring i Frederikshavn

Vi er et rengøringsfirma i Frederikshavn som går meget op i miljøet. Vi er fra den yngre generation og tager ansvaret på os at passe på miljøet så godt som muligt, dette gør vi ved at bruge de produkter som forurener mindst samt at tænke over vandspild når vi gør rent.

Har du spørgsmål?

Ring til os via nummeret eller send en mail til kontakt@scscleaning.dk.

Henvendelser besvares inden for 24 timer.​

Scandinavian Cleaning Service ApS

CVR​: 40001921

Åbningstider

Man - Fre: 8:00 - 18:00