Få professionel hjælp til flytterengøring

Lad vores rengøringsfirma klare arbejdet

Har du lige brugt dagevis på at flytte dine ting over i dit nye hus, og glæder dig til at starte på ny i dit nye hjem, men du har du måske ikke tid eller overskud til at tage tilbage til det gamle hus og gøre det hovedrent? Hvis ja, så er du kommet til det helt rigtige sted.

Hos Scandinavian Cleaning Service har vi stor erfaring og passion for at gøre dit gamle hjem rent, så du kan få mest muligt af dit depositum tilbage. Vi servicerer og hjælper kunder med flytterengøring i Frederikshavn, Nørresundby, Sæby eller omegn.​

Hos Scandinavian Cleaning Service arbejder vi effektivt

​Når vi hjælper med flytterengøring, bliver ingen hjørner eller kroge glemt. Vores personale er udelukkende fagfolk, som alle arbejder særdeles effektivt og altid går i dybden med deres arbejde.

Som professionelt rengøringsfirma har vi en masse knowhow og det helt rigtige rengøringsudstyr, som gør at din flytterengøring kommer til fuldt ud, at leve op til dine forventninger. Det vi faktisk ofte være en indtægt og ikke en udgift for at dig, at hyre os til din flytterengøring, da vores priser er billigere og laverede end det sparede depositum.

Kontakt os og hør mere om flytterengøring

Har du nogle spørgsmål til flytterengøring eller ønsker du at høre mere om hvad vi kan tilbyde, så er du meget velkommen til at kontakte os. Vores dygtige personale sidder altid klar til at rådgive og vejlede dig bedst muligt. Vi ser frem til at høre fra dig!

Vi tilbyder også kontorrengøring og vinduespudning. Læs mere om det her.

Har du spørgsmål?

Ring til os via nummeret eller send en mail til kontakt@scscleaning.dk.

Henvendelser besvares inden for 24 timer.​

Scandinavian Cleaning Service ApS

CVR​: 40001921

Åbningstider

Man - Fre: 8:00 - 18:00