SCS har mere end 3 års erfaring medVinduespudsning, der arbejder med større virksomheder såvel som mindre virksomheder og private borgere.

Erhversvrengøring i Frederikshavn

Vi kan gøre din virksomhed rent omend du skal have gjort rent i din bilforhandler, biograf, skole, kontor, lægehus, butik eller andet. Indeklimaet ved din virksomhed er ekstremt vigtigt og derfor oplever vi at mange kunder ender med at bestille os på at abbonoment da de kan mærke en stor forbedring i deres arbejdsmiljø efter vi er begyndt at gøre rent hos dem.

SCS ønsker også at hjælpe din virksomhed, så kontakt os og så giver vi dig et uforpligtende tilbud på rengøring hos din virksomhed.

 

Rengøring af erhverv / virksomheder i Frederikshavn.

Der er tusindvis af erhvervsrengøringsløsninger i Danmark, og det kan være svært at gennemskue hvilken der er den rigtige for netop din virksomhed. Derfor vil vi her fortælle lidt om hvordan vi kører SCScleaning så du kan se om vi er det rette match for din virksomhed. Vi er en lille virksomhed som har en god personlig kontakt til vores kunder og det sætter vores kunder ofte meget høj pris på. Vi ønsker at udvide vores kundebase - så vi ser frem til at høre fra dig hvis du skal være den næste glade kunde hos Scandinavian Cleaning Services. 

Vi gør rengøring af dit kontor billigt og effekt.

Vi har fuld forståelse for at det skal give mening for din virksomhed at benytte sig af vores service, og derfor gør vi alt hvad vi kan for at effektivisere vores arbejde således at du får en billig og skarp pris. Vi er hurtige, har det rette udstyr og kan derfor gøre det til de bedste priser på markedet.

Erhverskunder bliver hos os i lang tid.

De erhvervskunder som benytter os bruger ofte vores faste aftale løsning hvor vi kommer på et fast tidspunkt hver måned og sørger for at deres lokaler er rene og klar til at de kan have kundemøder eller lignende hvor det er vigtigt at virksomheden fremstår professionel og renlig.

 

Vi glæder os til at rengøre dine lokaler

Lad os tage en uforpligtende snak om dine behov og hvad vi kan tilbyde og komme frem til en god løsning sammen. Kontakt os på telefon +45 28 83 25 07 allerede idag.